Ostoskori Tyhjä

Softcare Autotekstiilisuoja 500 ml

12,50 €
Arvostele tuote
Ei äänestetty

Auton verhoilusuoja

Erityisesti auton, matkailuvaunujen ja veneiden sisustustekstiileille kehitetty suoja-aine. Tehokas ja helppokäyttöinen Softcare auton verhoilusuoja muodostaa tekstiilikuitujen ympärille näkymättömän molekyyliverkon, estäen lian ja kosteuden imeytymisen kankaaseen.

Softcare auton verhoilusuoja ei vaikuta tekstiilin syttymiseen tai palamiseen millään tavalla. Tuote on syttyvää, joten suojausta tehtäessä ei saa tupakoida eikä suihkutella avotulen ääressä. Suojaus kannattaa tehdä kaikille tekstiilipinnoille, mutta erityisen tärkeää suojaus on vaaleille tekstiileille.

Suoja ei muuta kankaan ulkonäköä eikä hengittävyyttä. Sopii kaikille kangaslaaduille. Tavallisessa käytössä suojaus kestää noin kaksi vuotta. Suojatut tekstiilit on helppo pitää puhtaina, sillä suojatusta pinnasta tahrat lähtevät helposti pienellä pyyhkäisyllä. Suojaus torjuu kaikenlaiset tahrat, myös öljypohjaiset. Kuivuneet tahrat poistetaan kostealla liinalla. Pullollinen riittää 5 – 7 neliölle.

Suorita suojaus hyvin tuuletetussa tilassa n. 15 cm:n etäisyydeltä tasaisesti sumuttaen kuivalle, puhtaalle pinnalle, kunnes pinta on kostea, mutta ei läpimärkä. Vältä verhoilujen suojausta pakkasella. Testaa ensin värinpitävyys näkymättömään kohtaan ja suojaa auton puu- ja muovipinnat sumutettaessa. Anna kuivua ilmavasti vähintään 2 h. Ei sisällä pfos-yhdisteitä.